تبلیغات در سایت ما

جنگلداری

پربیننده ترین مطالب سایت:

آخرین مطالب سایت:

آخرین محصولات سایت:

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 80
  • کل نظرات : 10
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 10
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 15
  • بازدید دیروز : 3
  • ورودی امروز گوگل : 2
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 5
  • آي پي ديروز : 1
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 126
  • بازدید سال : 11924
  • بازدید کلی : 45977
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 18.188.0.20
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    مطالب وبلاگ را چگونه ارزیابی می کنید؟
    درباره ما
    جنگلداری
    مهندس کریم ساعی پدر علم جنگل در ایران (روحش شاد یادش گرامی) هدف از ایجاد وبلاگ در اختیار قرار دادن مطالب مورد نیاز دانشجویان منابع طبیعی و گروه جنگل( و بصورت موردی گروه های کشاورزی) می باشد. درسته که بیشتر مطالب تکراری بوده و در وبلاگهای دیگه هم وجود داره ولی هدف ما فقط جمع آوری همه مطالب مرتبط در یک وبلاگ واحد هستش که دیگه نیازی به وب گردی نباشه *****(((به شخصه از تمام دوستان عزیزی که در وبسایتهاشون زحمت میکشن و مطلب جمع میکنن و ما به سادگی ازشون کپی برداری میکنیم عذر خواهی میکنم و به تمام دوستان دیگه ای که اونا هم از ما کپی برداری میکنن میگم که ما هیچ نوع گله ای نداریم اتفاقا بخاطر گسترش وبلاگهای جنگلداری خوشحال هم میشیم)))***** از همه دانشجویانی که کارهای کلاسی و فایلهای مفید خودشون رو واسمون ارسال میکنن صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم. با تشکر فراوان جمشیدی
    امکانات جانبی

    خبرنامه وب سایت:





    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 15
    بازدید دیروز : 3
    بازدید هفته : 15
    بازدید ماه : 126
    بازدید کل : 45977
    تعداد مطالب : 80
    تعداد نظرات : 10
    تعداد آنلاین : 1



    Alternative content


    * *

    طراحی و نقاشی چهره

    سیاه قلم- مداد رنگی- پاستل گچی- رنگ و روغن- کاریکاتور

    در اندازه های دلخواه

    ارسال با پست پیشتاز

    aylashjam@yahoo.com

    123jamshidi@gmail.com

    کاملا توافقی تومان


    دانلود مستند ظهور/The Arrivals

    دانلود مستند خارق العاده زیبای ظهور

    مستند The Arrivals (به معنی ظهور) مستندی ۵۲ قسمتی به گارگردانی نورگا و اچرنار است که در هیچ شبکه‌ی تلویزیونی پخش نشده است، بلکه تنها محل نمایش و انتشار آن، یوتیوب (YouTube.com) بوده است. بنابراین، می‌توانید حدس بزنید که طبق قوانین یوتیوب، هر قسمت بیش از ۱۰ دقیقه نیست. انصافاً تا به حال هیچ وقت به این اندازه احساس نکرده بودم که “از مسائلی که در اطرافم می‌گذرد، بی‌خبرم!” این مستند، توسط چند بچه مسلمان در وب‌سایت Wake Up Project ساخته شده است و هدف آن کنار زدن پرده‌های شیطانی از جلو آنچه این روزها در دنیای ما می‌گذرد است.

    اهرام ثلاثه که این روزها همه جا دیده می‌شود، دجال، چشم جهان بین که بر روی اسکناس‌های آمریکاست، برج‌های دوقلو در نقاط مختلف دنیا، شعار “نظم نوین جهانی”، ارتباط‌های دودمان بوش و اوباما و دیگر رئیس جمهورهای آمریکا، قدرت یافتن اسرائیل توسط فرعونیان و ده‌ها موضوع دیگر فلسفه‌شان در این فیلم کشف می‌شود.

    انصافاً مهارت در میکس و مونتاژ فیلم و از آن مهم‌تر، روان‌شناسی این دوستان در ساخت مستند خارق العاده است! مطمئنم شما نیز به همین نتیجه خواهید رسید. از طرفی، هر چند خودشان بیان می‌کنند که ما نه شیعه هستیم و نه سنی، ما فقط مسلمانیم، اسلامی که قرآن می‌خواهد، اما شکی نیست که این مستند، مستندی بر غنی و اصیل بودن و مظلوم بودن فرهنگ تشیع است.

    جالب است که برخی موضوعات مطرح شده در فیلم، آنقدر حقیقت دارد که غیرقابل باور است!! و سازندگان مجبورند مدام این جمله را نمایش دهند که: « گاهی اوقات، حقیقت، باور نکردنی‌تر از افسانه می‌شود!» و انگار، واقعاً هم همینطور است…

    مستند سریالی “ظهور”، مستندی است قوی راجع به ایلومیناتی، فراماسونری و حکومت جهانی شیطانی آنها که توسط مسلمانان اروپا ساخته شده است. در این مستند تلاش شده است که به پرسشهایی نظیرسوالهای زیر پاسخ داده شود:

    - چرا مسائل جهان امروز، به صورت کنونی است؟

    - چرا این همه برجهای هرمی و برجهای دوقلو در اطراف ما ساخته می شود؟

    - چه کسانی جهان را کنترل می کنند؟ - پشت پرده فیلمها و کارتون های سینمایی چیست؟

    - پشت پرده موسیقی ها چیست؟

    - چرا سلطه گران جهانی به دنبال احیای معبد سلیمان هستند؟

    - چرا این همه خشونت و کشتار در اطراف جهان وجود دارد؟

    - چه ارتباطی بین فرعون امروزی و “نظم نوین جهانی” وجود دارد؟

    - چه وجه اشتراکی بین جورج بوش، اباما و ملکه انگلیس وجود دارد؟

    - چرا شیطان پرستی امروز توسط سران کشورهای استعمارگر و صهیونیست پشتیبانی می شود؟

    - مقصود واقعی اشیاء پرنده ناشناخته (UFO) چیست؟

    - هدف واقعی فروپاشی اقتصادی در جهان چیست؟

    - دجال کیست و هدف او و ابزارهای رسیدن به آن هدف چیست؟

    - آنچه می‌خوریم، آنچه می‌بینیم، آنچه فکر می‌کنیم توسط چه نیروهای شیطانی کنترل می‌شود؟

    فایلهای زیر هر کدام 10 قسمتی هستند و هر 10 قسمت 400 مگابایت

    قسمتهای 1-10

    قسمتهای 11-20

    قسمتهای 21-30

    قسمتهای 31-40

    قسمتهای 41-50

     

    دانلود کتاب و فایل درختشناسی

     

    دوستان عزیز میتوانند فایل درختشناسی (تصاویر و مشخصات درختان) رو مثل نمونه بالا از لینک زیر دانلود کنند:

    فایل اول:

    فایل دوم:

    دانلود رایگان کتاب

    سلام دوستان عزیز(امروز 10 اسفند 1392 تعویض لینکها صورت گرفت.در صورت مشکل لطفا اطلاع بدین با تشکر)

    در این پست چندتا کتاب قرار دادم امیدوارم خوشتون بیاد.هرگونه اشکال در دانلود بوجود اومد اطلاع بدین لینک رو عوض کنیم یا با نوشتن ایمیلتون کتابها رو واستون ایمیل بزنیم.

    1. کتاب مرتعداری چاپ دانشگاه پیام نور

     

    2.کتاب قوانین و مدیریت منابع طبیعی/

    چاپ دانشگاه پیام نور دکتر محمد رضوانی

     

    3.کتاب محیط زیست روستاها

    دکتر محمد رضوانی

     

    4.کتاب چوب شناسی و صنایع چوب

     

    5.کتاب چوب شناسی و حفاظت چوب

     

    6.جزوه جنگلداری دانشگاه پیام نور

     

    7.کتاب طراحی باغ و پارک

     

    8.کتاب حفاظت آب و خاک تکمیلی

     

    9. کتاب اصول مهندسی زهکشی

     

    10.کتاب اصول طراحی منظر و چشم انداز

     

    11.کتاب زراعت تکمیلی برای دانشجویان ارشد

     

    12.پاورپوینت زراعت عمومی

     

    13.کتاب اصول مهندسی جنگل

     

    14.کتاب تکنولوژی فراورده های چوبی

    مقدمه:

    بخش اول: 

    بخش دوم:

    بخش سوم:

    بخش چهارم:

    بخش پنجم:

    بخش ششم:

    جنگلداری در ايران

     

    مرتضي ابراهيمي رستاقي *                عليرضا اسدي اتوئي **
    مقدمه
    سرآغاز مديريت دولتي جنگلهاي ايران به سال 1297 هجري- خورشيدي باز مي گردد و تا قبل از آن دولت توجهي به جنگلها اعم از جنگلهاي شمال يا خارج از شمال كشور نداشته است . در سال 1297 دستور تفكيك جنگلهاي دولتي از جنگلهاي اربابي صادر شد . در سال 1299 و در چارچوب وزارت فلاحت و عامه تشكيلات اوليه مديريت جنگلهاي شمال كشور شكل گرفت كه وظيفه آن نقشه برداري و تفكيك جنگلهاي خالصه از جنگلهاي شخصي بود.در سال 1303 تشكيلاتي كه مدتها ساختار اصلي مديريت جنگل بود بوجود آمد .
    شرط صدور اجازه قطع درختان, ممنوعيت تفكيك جنگلها به اراضي زراعي, محدوديت سطح قطع درختان, تدوين ضوابط فني قطع درختان, نهالكاري, … از جمله مصوبات تشكيلات مذكور بود . در سال 1317 در اداره امور كشاورزي به رياست آقاي مهندس بيات دايره اي بنام دايره جنگل تأسيس كه تصدي آن در سال 1318 به شادروان مهندس كريم ساعي واگذار گرديد.
    در سال 1321 در وزارت كشاورزي جديدالتأسيس اداره كل جنگلها با چهار سازمان براي گيلان, شهسوار, مازندران و گرگان به وجود آمد. در سال 1327 با تصويب دولت بنگاه جنگلها بمنظور حفظ و حراست جنگلها تشكيل و در خارج از شمال نيز در تعدادي از شهرها پاسگاههاي وصول عدايد محصولات جنگلي ايجاد و در استان خراسان سازمان مقدماتي سرجنگلداري شكل گرفت .
    تا سال 1338 كه بنگاه جنگلها به سازمان جنگلباني ايران تبديل شد اداره و مديريت جنگلها بر محور حفاظت فيزيكي استوار بوده و در كنار آن به مسائل موردي فني نيز توجه مي شد . از سال مذكور تهيه و اجراي طرحهاي جنگلداري مدون و مصوب در دستور كار قرار گرفت كه در واقع مي بايد اين سال را سرآغاز مديريت علمي جنگلهاي كشور تلقي نمود . طرحهاي جنگلداري در طي قريب به نيم قرن سير تحولاتي داشته كه درادامه در دو بخش جنگلهاي شمال و خارج از شمال كشور به اجمال ارائه مي شود .
    الف- جنگلهاي شمال كشور
    روند تحولات طرحهاي جنگلداري در جنگلهاي شمال يا جنگلهاي خزري در دو دوره زماني 1338 لغايت 1370 و 1370 تاكنون قابل بررسي است .
    1-  دوره زماني 1338 لغايت 1370
    با تصويب قانون الزام بهره برداري جنگل در چارچوب طرح جنگلداري مصوب, نخستين طرح جنگلداري در جنگلهاي شمال در سال 1338 تهيه گرديد. در سال جهت تعيين نظام هاي جنگلداري و شيوه هاي جنگل شناسي شورايعالي جنگل, مرتع و خاك تشكيل گرديد, شوراي پيش گفته با همكاري كارشناسان كشورهاي اروپائي به ويژه كشور فرانسه روش هاي جنگلداري براي مديريت و اداره جنگل ها در چارچوب طرحهاي جنگلداري را مشخص نمودند به طوريكه براي جنگلهاي جلگه اي روش هاي شاخه زاد و شاخه و دانه زاد و جنگلهاي توليدي در اراضي ناهموار تا شيب 40 درجه روش جنگلداري دانه زاد ناهمسال و شيوه جنگل شناسي تدريجي- پناهي و جنگلهاي با شيب 40 تا 60 درجه نظام جنگلداري دانه زاد ناهمسال و شيوه جنگل شناسي تك گزيني و جنگلهاي با شيب بيش از 60 درجه طرحهاي حفاظتي و حمايتي پيشنهاد گرديد .  با توجه به اينكه هدف عمده از اجراي طرحهاي ياد شده برداشت چوب با رويكرد اقتصادي بوده و از طرفي حضور دام و دامداري در عرصه جنگل به عنوان معضل مطرح بوده بنابراين سياست عام جنگلداري در جنگلهاي شمال دانه زاد ناهمسال با شيوه تدريجي- پناهي و دانگ واحد تعيين شده است و تنها در طرح جنگلدراي ناو اسالم جنگلداري دانه زاد نيمه همسال و به ندرت در برخي از طرحهاي جنگلداري نظير دارابكلا و ليوان بنفش تهيه جنگلدراي دانه زاد ناهمسال اعمال شده است .  قابل ذكر است كه با توجه به مشكلات اجتماعي و اقتصادي در اجراي طرحهاي جنگلدراي, پس از پيروزي انقلاب مطالعه بخش اجتماعي و اقتصادي مورد توجه ويژه قرار گرفت .
    2-  دوره زماني 1370 تاكنون
    تجارب طولاني مدت اجراي طرحهاي جنگلداري به روش دانه زاد همسال و شيوه تدريجي- پناهي و ناكامي اين شيوه در اجراي كامل موازين فني آن بدلايل متعدد از جمله شاخص نامعقول شيب به عنوان تنها عامل گزينش روش جنگلداري, شرايط اكولوژيكي و ساختار جنگلهاي شمال مبتني بر وجود اراضي ناهموار با تيپ هاي متنوع خاك, گونه هاي درختي متنوع با خواهش هاي اكولوژيك متفاوت و گاه متضاد با ساختار ناهمسالي طبيعي, وجود معضلات اجتماعي به ويژه حضور دام و جنگل نشينان, ناكافي بودن امكانات فني و مالي مجريان در اجراي بهينه بهره برداري متراكم و متمركز در واحد سطح منجر به تغيير ديدگاه جنگلداري در جنگلهاي شمال كشور گرديده است . مضاف بر اينكه توجه به حفظ ارزش هاي اكولوژيكي و ارجحيت آن بر ارزش هاي اقتصادي, ناكامي جنگلداري كلاسيك در كشورهاي توسعه يافته اروپائي, برداشت متمركز در واحد سطح طي دو قرن موجب تغيير نگرش كارشناسان داخلي و خارجي براساس مديريت علمي متناسب با شرايط اكولوژيكي جنگل ها و شناخت ژرف تر درخصوص اصول و قوانين حاكم بر جنگلهاي بكر گرديد و جنگلداري همگام با طبيعت به مثابه انديشه و ديدگاهي علمي و فني نوين در مديريت جنلگها مطرح گرديد و لذا از ابتداي دهه 1370 طرحهاي جنگلداري شمال كشور با نظام جنگلداري دانه زاد ناهمسال و شيوه هاي مختلف تك گزيني تهيه و يا در طرحهاي فعال در چارچوب روش جديد تجديد نظر گرديد .  تغيير نگرش مبتني بر جهت گيري جنگلداري دانه زاد همسال به دانه زاد ناهمسال موجد ديدگاههاي تكميلي نويني نيز بوده است, تعديل امكان برداشت در طرحهاي جنگلدراي, مطالعه و ارائه برنامه درخصوص خدمات توليدي غيرچوبي جنگل, تقدم دسترسي به قطعات مورد بهره برداري با احداث و توسعه شبكه جاده هاي جنگلي, اولويت تأمين امر حفاظت فيزيكي و فني, تسريع در خروج دام و جنگل نشينان و ارتقاي كيفي جنگلهاي موجود از جمله تدابير فني مكمل بر تغيير نگرش جنگلداري در جنگلهاي شمال كشور بوده است .   
    ب- جنگلهاي خارج از شمال

    جنگلهاي خارج از شمال در اصطلاح به جنگلهاي خارج از نيم رخ شمالي رشته كوه البرز شامل جنلگهاي ارسباران, زاگرس, ايران و توراني و خليج و عماني اطلاق مي گردد. از آغاز مديريت دولتي جنگلها نيز جنگلهاي خارج از شمال به دليل غيرتجاري بودن كمتر مورد توجه قرار داشته است تا سال 1338 كه مقارن است با تشكيل سازمان جنگلباني ايران اقدامات انجام گرفته درخصوص جنگلهاي خارج از شمال پراكنده و موردي است از جمله ايجاد پاسگاههاي اخذ عوايد محصولات جنگلي, پيوند درختان پسته و بادام شيرين بر روي گونه هاي بنه و بادامك, گزارشات موردي, پس از شروع تهيه طرحهاي جنگلداري در شمال كشور با اندكي تأخير تهيه طرح در جنگلهاي خارج از شمال نيز آغاز شد كه تاكنون فراز و فرودهاي قابل ملاحظه اي را شاهد بوده است, سير تحولات تهيه طرح در جنگلهاي خارج از شمال در سه دوره زماني عمده به شرح زير قابل تفكيك و بررسي است .
    1-  دوره زماني 1342 لغايت 1351
    اوايل دهه 1340 سازمان جنگلباني ايران امر تهيه طرح را به جنگلهاي خارج از شمال تسري داد و در شروع تهيه طرح جنگلهاي زاگرس و ارسباران مورد توجه قرار گرفت, از آنجائيكه تهيه ذغال به صورت سنتي در جنگلهاي ياد شده رواج داشته جهت ساماندهي به امر ذغالگيري و افزايش راندمان توليد ذغال، تهيه و اجراي طرحهاي ذغالگيري در دستور كار قرار گرفت و تا لغايت سال 1351 طرحهاي متعدد ذغالگيري در دو منطقه زاگرس و ارسباران تهيه و برخي از طرحهاي تهيه شده به مورد اجرا گذاشته شد . در چارچوب اين طرحها آماربرداري عمدتاً به روش نواري با شدت 5 درصد صورت گرفته و سري مورد عمل به تعدادي برداشتگاه (عموماً ده برداشتگاه) تقسيم و در هر برداشتگاه حدود  موجودي سرپا به شيوه تك گزيني طي دوره دهساله در برنامه بهره برداري قرار گرفت . تهيه و اجراي اين طرحها كه متناسب با جنگلهاي تخريب يافته به ويژه زاگرس نبوده است خوشبختانه از سال 1352 متوقف گرديده است .

    2-  دوره زماني 1352 لغايت 1374
    با توقف طرحهاي ذغالگيري از سال 1352 تهيه طرحهاي جنگلداري قرق و احياء به منظور حفاظت و بازسازي جنگلهاي مخروبه شروع شد, عمليات اساسي تهيه طرح جنگلداري قرق و احياء مشابه جنگلهاي خزري اعمال گرديد و تا سال 1357 بالغ بر 480 هزار هكتار طرح در جنگلهاي خارج از شمال تهيه گرديد . مشكلات حاد اجتماعي و اقتصادي و و ابستگي شديد جنگل نشينان به جنگل و عرصه آن كه دامداري ساختار اصلي اقتصادي مناطق جنگلي را تشكيل مي داده مانع از اجراي كامل و موفقيت آميز طرحها بود به طوري كه معدودي از طرحها آن هم به صورت ناقص به مورد اجرا گذاشته شد . پس از پيروزي انقلاب و از اوايل دهه 1360 مطالعات بخش اجتماعي و اقتصادي, جهت رفع تنگناهاي اجرائي به مطالعات تهيه طرح افزوده شد اما درعمل تغييرات معني داري در ارائه برنامه ها و پروژه هاي اجرائي اعمال نگرديد و لذا اجراي اين طرحها نيز قرين توفيق نگرديد . از سال 1364 در كنار طرحهاي جنگلداري قرق و احياء تهيه طرح بهره برداري سقزاز درختان بنه شروع كه در چارچوب آن برنامه ها احيائي نيز پيش بيني گرديده بود اما دراين طرحها نيز برنامه بهره برداري اجرا ولي عمليات اجرائي ميسر نگرديد .

    3-  دوره زماني 1357 تاكنون
    پس از ناكامي در اجراي طرحهاي برشمرده در سال 1375 توجه سازمان جنگلها و مراتع كشور بيش از پيش معطوف جنگلهاي خارج از شمال گرديد و حتي براي واحدهاي ستادي ذيربط جهت ارائه طرحها و برنامه هاي كارآمد ضرب الاجل تعيين شد . معاونت وقت امور جنگل با بازنگري طرحهاي قبلي, غير اقتصادي بودن اجراي طرحها, پراكنده كاري, اجراي صرف دولتي و عدم دخالت مردم در اجراي طرحها را دلايل عمده ناكامي اجراي طرحها برشمرده و تهيه و اجراي طرحهاي مديريت منابع جنگلي را پيشنهاد نمود, در چارچوب اين طرحها مطالعات جامع حوضه هاي آبخيز جنگلي, شناسائي خدمات توليدي غيرچوبي اكوسيستم جنگلي, اعمال واحدهاي عرفي در تقسيمات ارضي طرح به عنوان واحد برنامه ريزي, واگذاري اجراي طرحها به تشكل هاي مردمي متشكل از ذينفع هاي عرفي و نظارت دولتي بر اجراي طرحها لحاظ گرديده بود . تهيه و اجراي اين طرحها در ‎آغاز با استقبال و اقبال مردمي مواجه بوده و ضمن اينكه در ادامه نيازمند رفع كاستي ها و نواقص به دليل شتابزدگي شروع كار بوده است, متأسفانه با ظهور و محوري شدن طرحهائي نظير طوبي و نهضت سبز طرح مديريت منابع جنگلي مرتعي معوق و سپس به صورت كمرنگ پيگيري شد .  در ادامه فعاليت ها در چارچوب صيانت جنگلهاي زاگرس تهيه طرح جنگلداري چند منظوره در دستور كار مديريت جنگلهاي خارج از شمال قرار گرفت . اهداف و ديدگاههاي كلي طرح جنگلداري چند منظوره مشابه طرح مديريت منابع جنگلي است و اميد مي رود با پيگيري هاي مجدانه اجراي طرحهاي جنگداري خارج از شمال قرين توفيق گردد .  

    2تا پاورپوینت در مورد اکوتوریسم

    دانلود 2 تا پاورپوینت در مورد اکوتوریسم.اگر مشکلی در دانلود پیش اومدایمیلتون رو بنویسید تا پاورها رو واستون ایمیل بزنم

    دانلود پاورپوینت 1    

    دانلود پاورپوینت 2   

      

    پاور پوینت درخت شناسی

    دانلود پاورپوینت درخت شناسی.اگر مشکلی در دانلود پیش اومدایمیلتون رو بنویسید تا پاور رو واستون ایمیل بزنم

    دانلود پاورپوینتهای روش تحقیق

    سلام دوستان عزیز.

    دوستانی که مایل به دریافت پاورپوینتهای روش تحقیق هستن میتونن پاورپوینتها رو از لینکهای زیر دانلود کنن.و در صورت هرگونه مشکلی در دانلود میتونین ایمیل خودتون رو بنویسید تا در اولین فرصت پاورها رو واستون ایمیل بزنم

    پاورپوینت روش تحقیق شماره 1  

    پاور پوینت روش تحقیق شماره 2   

    پاورپوینت روش تحقیق شماره 3    

    پاورپوینت روش تحقیق شماره 4    

    لازم به ذکره پاور پوینتهای بالا مشابه نیستند و هر کدام مربوط به یک دانشگاه جداست.

    جدول بندی جنس نوئل

    نام درخت

    محل پراکنش

    نوع برگ

    مخروط میوه

    نوع توده

    طالبیت خاک/ سیستم ریشه ای

    سازگاری و مقاومت

    مشخصات کاربردی ویژه

    خانواده

    Pinaceae

     

    سوزنی یا خطی/ متناوب

    کاملا چوبی

     

     

     

     

    نوئل سبز

    Picea abies

    Picea excelsa

    اروپا(کشورهای اسکاندیناوی و روسیه و...)

    برگها با مقطع مربعی یا لوزی شکل/ سوزنی/دارای بالشتک/آرایش برگ متناوب

    مخروط استوانه ای شکل/10 تا 16 cmطول/ابتدا سبز ولی موقع رسیدن قهوه ای/فلسها لوزی شکل با   نوک دندانه دار

     

    طالب خاکهای اسیدی و سبک و نفوذپذیر/ دارای   سیستم ریشه ای سطحی

    طالب رویشگاههای سرد با رطوبت مناسب/مقاوم در   برابر الودگی

    چوب بادوام و با قابلیت صنعتی/ گونه مناسب برای   جنگلکاری و فضای سبز/درخت کریسمس

    نوئل قفقاز

    Picea orientalis

    کوههای قفقاز(ترکیه و ...)

    برگها با مقطع لوزی شکل/کمتر از 1 سانت   طول(کوتاهترین برگ در نوئل ها)/دارای یک خط استوماتی در زیر برگ

    مخروط 5 تا 10 cm   طول/فلسها بیضی شکل با حاشیه صاف/ به رنگ قهوه ای

    در ارتفاعات بالا توده خالص/ در ارتفاعات پایین   با نراد قفقاز و راش شرقی امیخته

    دارای سیستم ریشه ای سطحی

     

    چوب صنعتی/ طراحی فضای سبز/ گونه مناسب   جنگلکاری/ درخت کریسمس/دیوار سبز/ نیمه نورپسند/ رطوبت پسند

    نوئل آبی

    Picea pungens

    امریکا

    برگها به طول 2 تا 3 cm/سبز   مایل به آبی

    مخروط دوکی شکل/ 8 تا 11 cm   طول/فلسها تخم مرغی شکل با حاشیه صاف یا چین دار

     

    رشد مناسب در خاکهای اسیدی و قلیایی

    مقاوم در برابر خشکی خاک، محیط ،باد و برف   سنگین

    چوب صنعتی/ فضای سبز/گونه مناسب جنگلکاری/درخت   کریسمس

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    تبادل لینک هوشمند

      تبادل لینک هوشمند
      برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جنگلداری و آدرس forestry.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






    آخرین نظرات کاربران
    بهزاد قلیزاده - از خداوند هرچی می خوای بهت بده - 1394/10/18/forest
    علی نژاد - سلام
    به به عجب پاوری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همگی دوستان خسته نباشید - 1394/5/1/forest
    محمد صالحی - درود خدمت مهندس جمشیدی
    سپاس برای برپایی چنین وبلاگی
    چنتا از نویسندگانتونو میشناسم ولی خود شما رو خیر
    انشالله موفق باشید
    مدیر سابق سایت جنگلیهاهستم و فارغ التحصیل جنگلداری
    اگر کمکی از من ساختس بگید
    موفق باشید

    پاسخ:سلام خدمت مهندس صالحی و دوست عزیزم خیلی خیلی لطف دارین والا نویسندگانمون خیلی زیاد همکاری نمیکنن واسه همین خیلی نمیتونم برسم سایتو آپدیت کنم خلاصه ببخشین دیگه - 1393/10/30
    سمیه - سلام هیچ کدوم از فایلاتون دانلود نمیشه اگه ممکنه برا من بفرستینشون یا مشکل رو حل کنید ممنون

    پاسخ:سلام چشم هردو رو انجام میدیم - 1393/9/28/forest
    سلیمی - واقعا عالی بود . خیلی ممنون - 1393/6/27/forest
    جلال - با سلام
    پاورپوینتهای آگروفارستری که به زبان لاتین هستند دانلود نمی شوند در صورت امکان لطف کنید فایلها رو به ایمیلم ارسال نمائید
    با تشکر
    پاسخ:چشم - 1393/4/24/forest
    سارا - kheyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii mamnoon babate filha

    besyaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr ali bood va kare mano rah endakht....





    ba areziiye behtarina barat......
    خیلی ممنون - 1393/3/3/forest
    ایمان - متشکریم کارتون عالی بود
    پاسخ:سلام خیلی ممنون - 1393/2/23/forest
    آرش همتی  - سلام آقا محمد

    واقعا عالیه دمت گرم


    پاسخ:سلام آقای همتی ممنون از لطفتون - 1392/12/6
    محمد صالحی - سلام

    خسته نباشید جناب جمشیدی

    اتفاقی امشب سر زدم به وبلاگ های بروز شده لوکس بلاگ و وبلاگتونو دیدم

    برام جالب بود

    موفق باشید
    پاسخ: سلام تشکر از بازدیدتون - 1392/11/23
    وبلاگ جنگلداری

    هرگونه آگهی تبلیغاتی مرتبط با منابع طبیعی و محیط زیست در وبلاگ ما کاملا رایگان می باشد.

    وبلاگ جنگلداری

    هر زباله ای که زمین انداخته می شود قامت انسانی را خم میکند تا دوباره برداشته شود.در حفظ محیط زیست کوشا باشیم

    به جنگلداری امتیاز دهید